Custom software development

Noi, echipa Expert Software, suntem pasionați să transformăm viziunea dumneavoastră unică de afaceri în realitate. Serviciile noastre de dezvoltare software la cerere sunt concepute pentru a oferi organizației pe care o reprezentati soluții personalizate care stimulează inovația, sporesc productivitatea și maximizează eficiența.

Asadar, daca viziunea pe care o aveti asupra business-ului pe care il gestionati are în vedere construirea și mentinerea unui avantaj competitiv prin gestionarea informațiilor, automatizarea proceselor de lucru și simplificarea procesului zilnic de luare a deciziilor, noi putem fi echipa de care ai nevoie.

De ce să alegeți Expert Software pentru dezvoltarea software custom?

Soluțiile software licențiabile pot fi limitative și mai mult, pot să nu răspundă pe deplin nevoilor specifice afacerii dumneavoastră. Dezvoltarea software custom, pe de altă parte, oferă o abordare personalizată pentru construirea de aplicații și sisteme care se aliniază perfect cu scopurile și obiectivele setate.

In plus, multe dintre proiectele noastre personalizate integrează și extind funcțiile soluției standard, astfel încât să obțineți rezultatul dorit într-un mod foarte eficient din punct de vedere al costurilor.

Soluții personalizate

Când vine vorba de cerințele de dezvoltare software personalizate, noi, cei de la Expert Software, nu luăm în calcul o abordare „one size fits all”. Fiecare proiect este unic și lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă înțelege nevoile și pentru a crea o soluție care vă ajută să vă mențineți în topul companiilor de profil și de ce nu, chiar să vă depășiți concurența.

Experiență și competență

Cu o echipă de dezvoltatori ce au competențe profesionale ridicate, avem expertiza de a crea software care este atât scalabil, cât și flexibil, asigurându-ne că evoluează odată cu afacerea dumneavoastră. Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe, astfel încât să vă putem oferi soluții de ultimă generație.

Transparență

Veți ști întotdeauna în ce stadiu se află dezvoltarea software-ului, costurile și termenele vor fi mereu clare și previzibile.

Suport și întreținere

Relația noastră nu se termină odata cu livrarea proiectului. Oferim asistență, întreținere și actualizări continue pentru a vă menține software-ul să funcționeze fără probleme pe termen lung. Mai mult, sunteți întotdeauna bineveniți cu solicitări de a extinde sau de a îmbogăți cu noi funcții soluția software pe care am livrat-o.

Procesul nostru de dezvoltare software

1. Înțelegerea nevoilor companiei

Începem prin a colabora îndeaproape cu dumneavoastră pentru a obține o înțelegere profundă a proceselor, provocărilor și obiectivelor de afaceri. Credem că software-ul de succes începe cu o bază solidă de cunoștințe despre organizația partenerului.

2. Design și planificare

Echipa noastră de arhitecți și dezvoltatori de afaceri lucrează împreună pentru a crea un plan detaliat, o arhitectură și un design al soluției software. Luăm în considerare fiecare aspect al funcționalității, utilității și esteticii.

3. Dezvoltare și testare

Faza de dezvoltare este locul în care se întâmplă magia. Dezvoltatorii noștri dau viață solutiei ce vă este dedicată cu un cod curat și eficient, urmând cele mai bune practici din industrie. Sunt efectuate teste riguroase pentru a ne asigura că software-ul îndeplinește cerințele dumneavoastră și funcționează impecabil.

4. Implementare și instruire

Odată ce solutia software este gata, o integrăm fără probleme în sistemele existente în companie. Oferim, de asemenea, suport la implementare și instruire pentru utilizarea aplicatiei, asigurând o tranziție fără probleme.

Expertiza noastră

De la platforme de plasare comenzi B2B până la soluții de management al contractelor și facturare, chiar si sisteme de raportare avansată, construim aplicații web care sunt robuste, sigure și ușor de utilizat, capabile să gestioneze volume uriașe de date.

Expertiza noastră în proiectarea bazelor de date asigură că software-ul dumneavoastră stochează, gestionează și preia datele în mod eficient și în siguranță.

In plus, dezvoltăm aplicații mobile personalizate care răspund nevoilor individuale ale utilizatorilor și lucrăm permanent la îmbunătățirea produselor livrate. De-a lungul timpului, echipamentele și tehnologia se vor schimba, la fel nevoile si comportamentele clienților dumneavoastră. La Expert Software, ne asigurăm că aveți întotdeauna la dispoziție instrumentele potrivite, cele mai bune practici și procese de testate pentru a continua să vă mulțumiți utilizatorii și să vă sprijiniți obiectivele de afaceri din prezent și din viitor.

Portofoliul nostru

Obiectivul nostru principal este să menținem cel mai înalt nivel de calitate în toate proiectele pe care le aducem la viață, iar dovada succesului nostru o reprezintă relațiile de lungă durată cu clienți precum: Auchan România, Metro Cash & Carry România, Profi Rom Food, România Hypermache (Cora) și Remarkt Magazine.

Să începem!

Sunteți gata să vă duceți afacerea la următorul nivel cu dezvoltarea de software personalizat? Contactați-ne astăzi pentru o consultație. Așteptăm cu nerăbdare să discutăm despre planurile dumneavoastră și să vă ajutăm să porniți într-o călătorie de inovare și creștere a afacerii tale.