Servicii

EXPERT SOFTWARE

Dezvoltări software la cerere

Soluțiile software pe care le dezvoltăm permit clienților noștri să construiască și să mențină un avantaj competitiv prin gestionarea informațiilor, automatizarea proceselor de lucru și simplificarea sistemului decizional zilnic.

Principalul nostru obiectiv este menținerea celui mai înalt nivel de calitate în toate proiectele noastre, iar dovada succesului nostru sunt relațiile pe termen lung cu clienți precum: Auchan România, Metro Cash & Carry România, Profi Rom Food, Romania Hypermache (Cora) și Remarkt Magazine.

EXPERT SOFTWARE

Externalizare servicii helpdesk

Clienții cu birouri sau magazine multiple pot optimiza timpul de răspuns, calitatea și costul rezolvării oricăror operațiuni legate de IT prin utilizarea unei echipe centrale de suport care va prioritiza, asista, urmări și rezolva toate nevoile IT ale utilizatorilor dumneavoastră.

EXPERT SOFTWARE

Arhivare Electronică

Arhivarea Electronică este o aplicație dedicată de arhivare, în conformitate cu legea 135/2007 a documentelor în format electronic. Asigurarea integrității documentelor, securității, confidențialitatea și disponibilitatea documentelor arhivate electronic reprezintă condiții esențiale în gestionarea și păstrarea în siguranță a informațiilor digitale.

Cauți o echipă de experți?

Dezvoltăm soluții IT și produse digitale pentru clienții noștri de peste 20 de ani. Suntem o echipă de profesioniști dedicați, facem cu pasiune toate proiectele în care ne implicăm și oferim cele mai bune soluții digitale personalizate în cel mai scurt timp posibil. Află mai multe despre noi.