De ce este important PHP pentru app development

Avantajele folosirii acestui limbaj de programare în dezvoltarea de aplicații web

PHP este un limbaj de programare folosit pentru dezvoltarea de site-uri și aplicații web, dar este utilizat și în integrarea de software open source, cum este, de exemplu, Content Management Systems. În dezvoltarea de aplicații web, PHP folosește baze de date, iar funcționalitatea poate fi adaptată la nevoile proiectului. Există multe avantaje ale folosirii acestui limbaj de programare în dezvoltarea de aplicații web, unul dintre ele fiind flexibilitatea și capacitatea acestuia de a funcționa cu aproape orice sistem de operare și servere. Află mai departe mai multe motive pentru care PHP este important în app development!

Fără taxe adăugate

Atunci când utilizezi PHP pentru dezvoltarea de aplicații web, nu este nevoie să plătești în plus pentru licențe comerciale. PHP este un limbaj de programare ce poate fi utilizat gratis și care pune la dispoziție o multitudine de cadre de lucru. Totuși, pentru o dezvoltare organizată și rapidă, echipele de programatori folosesc IDE-uri comerciale, cum ar fi PhpStorm, așa cum este și cazul Expert Software.

Compatibil cu majoritatea serverelor web

Poți folosi Microsoft IIS, Apache, Nginx sau alte servere cunoscute atunci când lucrezi în PHP. Acest limbaj de programare este compatibil cu cele mai multe dintre servere.

Se poate învăța cu ușurință

PHP este unul dintre cele mai simple limbaje de tip server-side, programatorii entry level putând învăța mai ușor principiile sale de bază în comparație cu alte limbaje de programare. Există o mulțime de materiale disponibile – cărți și cursuri online – care explică foarte bine atât limbajul, cât și cadrele de lucru PHP.

Conexiune sigură la baza de date

PHP are un modul de integrare a bazelor de date built-in, de aceea poate fi folosit cu ușurință și în siguranță împreună cu sisteme de management al bazelor de date, în special MySQL.

Zeci de framework-uri disponibile

PHP pune la dispoziție numeroase framework-uri, iar multe dintre acestea sunt foarte ușor de integrat cu servicii externe. Printre cele mai utilizate în app development sunt Symfony, Laravel și CakePHP.

Un vast set de instrumente pentru web apps

Cele mai recente versiuni ale PHP au un set amplu de tool-uri, dedicate pentru designul aplicațiilor web. Funcțiile multiple ale PHP create pentru app development fac ca acest limbaj de programare să fie unul extrem de versatil.

Alătură-te echipei de programatori PHP din cadrul Expert Software!

Dacă vrei să lucrezi ca programator PHP într-un mediu în care vei fi motivat să evoluezi și să te dezvolți, atunci te așteptăm să te alături echipei Expert Software! Iată ce ne dorim de la tine:

 • O bună cunoaștere a limbajului de programare PHP – nivel mediu/senior
 • Cunoștințe de baze de date – nivel mediu/senior
 • Cunoașterea tehnologiilor de ultimă oră precum Symfony 4, Angular 12, Oracle, Mysql 8
 • Capacitatea de lucru în echipă

Beneficiile pe care ți le oferim sunt:

 • salariu competitiv
 • card de sănătate cu abonament “Extra” la Sanador;
 • team building-uri, petrecere de Crăciun, jocuri de societate;
 • sală de gaming;
 • fructe, cafea și apă;
 • birou modern lângă metrou (Splaiul Independenței nr. 319C, Trust Center, etaj 1 – lângă stația Petrache Poenaru);
 • lucru parțial remote, cu posibilitatea de a alege din mai multe variante, până la o zi la birou la două săptămâni.

Așteptăm CV-ul tău la la adresa jobs@xpertsoft.ro!

Citește mai multe